søndag den 3. marts 2013

Australian Roadtrip


Det er nogle dage siden, vi sidst har opdateret bloggen. Siden da har vi indfundet os i Australien.

Ankomsten var en blandet fornøjelse. Vi tilbragte over tre timer i Melbournes lufthavn grundet deres ekstreme sikkerhedsprocedurer, som nogle måske vil kunne genkende fra tv-programmet Border Patrol. Alt fra tørret jord på vandreskoene til malariapiller skulle erklæres over for sikkerhedspersonalet. Dette er en surrealistisk, kaotisk oplevelse, når du som rejsende kommer fra to asiatiske lande, hvor alt fungerer og går til tiden.

Melbourne viste sig heldigvis dagene efter at være en fantastisk by, som vi alle hurtigt forelskede os i. Folk har været meget åbne og flinke, hvilket tilsyneladende også gælder for resten af Australien. Første aften besøgte vi Lucky Coq – en ungdommelig restaurant/bar indrettet fedt med borde og sofaer. Her så vi stand-up comedy, mens vi spiste lækker pizza og drak australske øl.
     Vi oplevede generelt et overvæld af gode barer og restauranter. Især Pellegrini’s, en autentisk italiensk restaurant, gjorde indtryk på os. På denne traditionelle familierestaurant sad vi i køkkenet og spiste ved siden af to ældre damer, der hurtigt tog rollen som vores mødre ved at påtale vores albuer på bordet. Stemningen var fantastisk og humøret ligeså!

I Melbourne hentede vi vores Campervan, i hvilken vi de næste fem uger skal køre langs Australiens østkyst fra Melbourne i syd til Cairns i nordøst – En rejse på over 4000 km, hvilket nogenlunde svarer til at køre fra Danmark til Azerbaijan. I skrivende stund har vi tilbagelagt 800 km og befinder os i Batemans Bay ca. 300 km s yd for Sydney, som vi ankommer til i morgen, mandag. 
Vores store og smukke Campervan :)



2 kommentarer:

  1. This sounds like a lot of fun! I am reading your blog throughout. Have fun you guys :)

    SvarSlet
  2. Hey - er I strandet i Sydney? :)

    SvarSlet