søndag den 24. februar 2013

Hangover 3: Singapore

We had a sick night, bitches!


Massive tømmermænd dominerede dagen i går efter en lang nat med fest og farver. Simon og Christian bukkede under for alkoholens eftervirkninger, men Casper og Andreas udviste stort mod og drog afsted til Singapore Zoo, som var en times tid med offentlig transport væk fra vores hostel. Singapore Zoo fylder hele 47.000 kvadratmeter og den indeholder omkring 315 forsk. arter dyr hvoraf 1/6 anses som værende truet.. heriblandt var: Den Hvide Tiger, Løver, Jaguarer og fritgående orangutanger. Et fantastisk sted og klart et besøg værd på trods af tømmermændene! 

Trætheden og hovedpinen forsvandt dog endelig og vi måtte på den igen! Vi meldte os til en Pub Crawl med folk fra vores Little Red Dot og andre hostels i Singapore. I en stor flok af blandede nationaliteter gik vi fra bar til bar og sluttede på et stort diskotek. Hvert sted var der velkomstdrinks samt en konkurrence. Vi formåede i løbet af aftenen både at være vindere og tabere, hvilket bl.a. betød at Simon måtte bære en yndig tiara med matchende øreringe, hvilket han bar med stil.

Efter to dages fest og en masse forskelligt asiatisk mad valgte vi i dag at slappe af hjemme med musik og bøger samt en lækker bøf til aftensmad. Lidt aktive har vi dog været i dag, idet vi lavede en ghetto workout på en lokal legeplads. Stærke og veludhvilede føler vi os derfor klar til i morgen aften at tage til Australien.

2 kommentarer:

  1. I have some more videos and pictures from that night. I shall email the link to one of you. A dropBox link probably!

    SvarSlet
  2. Hey Hetal. We would defnitely like to see those.... bruhn-andersen@live.dk

    SvarSlet