lørdag den 23. februar 2013

Madturisme

Vi beklager over for vores faste læsere, at bloggen ikke blev opdateret i går, men vi var meget sent hjemme og vi skulle nå en fødselsdagfest med en gruppe unge indere, som vi har mødt på vores hostel. 

Vi brugte dagen på Sentosa Island, der ligger lige syd for Singapore by. På denne ø ligger Universal Studios, strande og verdens største oceanarium/akvarium. Sidstnævnte brugte vi mange timer på, og det var en helt fantastisk oplevelse at se, hvordan der var skabt hele økosystemer med koraler og havdyr, som du ikke har set det før. Der var alt fra selvlysende dybhavsdyr og kæmpekrabber til stingrays og store hajer. 

Vi er blevet vilde med det lokale madmarked og størstedelen af vores måltider foregår der. Dermed får vi smagt en masse forskelligt mad fra diverse steder i Asien. I går om aftenen var det således, at Simon spiste kinesisk mad, Casper spiste indisk, mens Andreas og Christian spiste Japansk. Alt sammen autentisk og super lækkert. 

Det lokale madmarked med borde i midten og 20-30 små køkkener rundt om.


Efter aftensmaden tog vi hul på alkoholen, som faktisk er overraskende dyrt i Singapore, før vi tog på en natklub kaldet Zouk. Stedet var kæmpe stort, og vi fik hurtigt charmeret os ind i VIP-området, hvor vi minglede med de dyre herrer og kvinder... 

En vanvittig aften! 

1 kommentar:

  1. I still cannot believe you refer to us as "young Indians"

    SvarSlet