torsdag den 21. februar 2013

På eventyr i Singapore

Efter en hård nat med alkoholiske drikke vågnede vi sent op og begav os derefter ud i Singapore.
Dagen bød bl.a. på shopping i diverse shoppingcentre, en verdens- og anerkendt Lego-udstilling samt udforskning af Marine Bay Sands Hotel (hotellet med en skibslignende bygning, der ligger oven på 3 skyskrabere - se til venstre på bloggens baggrundsbillede).
    Lego udstillingen foregik på det flotte ArtScience Museum og demonstrerede, hvordan lego kan bruges i kunstens verden.

En dinosaur bestående af 80.000 legobrikker

Man kan godt forstå, hvorfor Singapore bliver kaldt The Capital of Asian Food - maden er fantastisk, og den findes i alle verdens forskellige variationer. Hawker Malls findes rundt omkring i Singapore, og disse er storcentre kun fyldt med små mad-stande. Det er ikke noget fancy, man sidder på plasticstole og de ansatte befinder sig kun bag disken - men maden er fremragende!

I Irland er der alfer med krukker af guld, her i Singapore findes der alfer som mirakuløst viser vej til de billigste øl I byen. Efter flere timers søgen efter et supermarked, som ikke hed "7-Eleven", viste en pygmæ-ligende, alfe-dame med hvid nissehue sig. I sin lange hvide pelsjakke tog hun os med på et eventyr gennem beboelsesområder og gyder til et supermarked i verdensklasse. Vi tog afsked med vores nye ven, der fortsatte sin rejse ud i mørket.


- Magic

Ingen kommentarer:

Send en kommentar